Kutyabaja

 2013.04.30. 14:13


- Hö! Na! Halló má’ na!
- Halló, Kakofón Komondorok Kennel, miben tudunk segíteni?
- Ó bassza meg, hát nem egy hülye nő veszi fel, miben tud segíteni, jó duma....  szóval kisaranyos, azt kérdezném, hogy egy komondort szeretnék venni.
- Nagyon szép, törzskönyvezett kiskutyáink vannak, oltva, féregtelenítve, hat hetesek...
- Nem, nem, nekem egy felnőtt kutya kell!
- Felnőtt? Hát... Most selejtezzük le az idősebb kanokat, lenne itt egy...
- De ugye vak?
- Tessék?
- Olyan kell, ami nem lát!
- De hát...
- Várjon, várjon... és tehát vak és akkora, hogy egy hülye részeg picsa jó nagyot essen, ha belebotlik. Hehehe, a mama....
- Elnézést, de....
- ... gondolom az olyan 70-80 kiló lehet...  mindjárt... Kisfiam, ne most próbáld mán kitalálni, menyiért adjuk a cigaretta literjét... Na.... üsd csak be abba a számítógépes kompjúterbe, hogy „mekkora komondor köll ahhoz, hogy az asszony...” .... Hogy-hogy így nem lehet rákeresni? Szar parasztvakítás ez a internet, tuttam én. Halló, drágácska, ott van még?
- Én...
- Na, csillagom, szóval egy vak, nyolcvan kilós komondor lesz. Ma estére kell, gyönnek rekonstrukciálni.
- Nekünk nincs...
- Tudja maga, hogy én kivagyok?
- De uram...
- Najóvanna. Akkor. Ebtenyésztési statisztikai adószámnyilvántartási melléknyomtatványt pecsételve három példányban NAV-ba, NER-be, NFÜ-be, SZTK-ba beküldték?
- Nem tudtuk, hogy...
- Persze, hogy nem tudták. Majd ma beterjesztek egy törvényjavaslatot. Sok pénzt készítsen, kisasszonyka, mert holnap megszavazzák, oszt úgy egy hét múlva majd megyen a csekk, visszamenőleg 1997-ig. Szóval van vak komondor, vagy nincs, a szentségit neki. Csak egy rohadt tacskó van itthon, azon nem eshetett akkorát az a vén kurva... Ja, és datáljon má’ majd nekem egy papírt, hogy nyolc éve vettük maguktól a dögöt, ingyér, kegyeletbül. Na. Köszöntem. (Letesz.) Rohadt szingli. Már a hangján hallani. Ezek miatt nem lehet ebben a kurva országban semmit elintézni.
- (Letesz.) Bélám! Menj már ki a kötőtűvel az öreg Bundáshoz! Várjál, tudod mit? Kezeld le az új almot is. Úgy látom, lesz rá kereslet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacsne.blog.hu/api/trackback/id/tr315254487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása